Premiați din nou! Ora de bun gust, premiile ROAliment!

Și în acest an, am ales să trimitem produsele noastre în fața unui juriu de specialitate! Jurații concursului „Ora de bun gust” au ales cele mai bune, reușite, calitative produse alimentare românești. Specialiști renumiți în domeniile lor, din cercetare, calitate, medicină, degustători profesioniști au ales ca două dintre produsele noastre să fie premiate, fapt care pentru noi este o confirmare că efortul și destoinicia ne sunt răsplătite.

Dacă pentru burduf deținem pentru trei ani consecutivi premiul ROAliment – Gustul Ales, premii câștigate în 2018, 2019 și 2020, anul acesta premiul Gustul Ales a mers către Telemeaua de vacă puțin sărată la categoria de Brânzeturi proaspete.

Telemeaua puțin sărată are de trei ori mai puțină sare în raport cu alte produse similare de pe piață, astfel încât poate să fie consumată și de cei care au contraindicații din punct de vedere medical sau de către oricine preferă alimente cu mai puțină sare. În plus, un lucru foarte important de menționat este faptul că noi păstrăm telemeaua în saramură pe care o preparăm din zerul rezultat în urma procesului de fabricație, fapt ce o face să nu se sfărâme și să fie mai onctuoasă.

Un alt premiul care ne bucură este pentru un produs pe care în curând îl vom lansa pe piață. Este vorba despre MINIBrânză de burduf cu gust blând. Practic avem 4 porții de brânză într-un singur MiniBurduf, ce se pot consuma independent între ele. Poți consuma una, două sau câte biluțe de burduf ai nevoie la o masă, iar ceea ce rămâne se păstrează la fel de proaspăt în frigider. Juriul a apreciat faptul că nu se usucă, nu se oxidează, drept pentru care produsul a fost premiat cu premiul special pentru prevenirea risipei alimentare, un subiect atât de fierbinte la nivel mondial.

Tot în acest context al prevenirii risipei alimentare, dar și în scopul sustenabilității, gama noastră de brânză la borcan de sticlă va ajunge în curând în magazine. Este vorba despre două sortimente de burduf la borcan și de brânză proaspătă de vaci tartinabilă.

Încheiem astfel un an plin de efervescență, dar cu multe și importante realizări.

Postări recente

Postări populare

[sfp-page-plugin width=320 show_posts=false url=http://www.facebook.com/DelaFerma]